Udvikl dine ride- og rytterkompetencer med hestelinjen på Bråskovgård Efterskole

Sponsoreret

Med en klar filosofi, der lyder på ”positiv tænkning” tilgås al rideundervisningen på Bråskovgård Efterskole. Så hvis du ønsker at udvikle din ridning og tilmed nå dine mål, så er hestelinjen på efterskole lige noget for dig.

At ride er ikke bare en hobby. Det er en livsstil. På Bråskovgård Efterskole deler vi din passion for ridning og ønsker, at du skal arbejde med mange forskellige sider af faget end blot selve ridningen. Rideundervisningen på BGE belyser forskellige nuancer af ridning.

Vores fokus

Der er fokus på handlekompetence, relationskompetence, ansvarlighed og nærvær, når man er på hestelinjen på BGE. Vi ønsker, at du som rytter skal reflektere over din personlige udvikling og kunnen ved at stille dig selv spørgsmålene: ”Hvor er jeg med min ridning, og hvor vil jeg gerne hen?”

De bedste faciliteter til dig

15 dygtige heste, en udendørsridebane og en spritny ridehal på 20 x 60 meter venter på dig, hvis du vælger hestelinjen på BGE. Her stiller vi kun de bedste faciliteter til rådighed, så du har de bedste rammer for at blive bedre, så du kan opnå dine personlige mål. På Bråskovgård Efterskole er det ikke muligt at medbringe sin egen hest. Derimod stiller vi hestene til rådighed.