Lund & Erichsen er eksperter i tekniske installationer til virksomheder

Sponsoreret

Har din virksomhed brug for hjælp til tekniske installationer som alarmer, erhvervstelefoni, energioptimering eller noget helt fjerde? Lund & Erichsen kan hjælpe jer!

Måske jeres virksomhed kunne bruge noget hjælp til at få installeret nogle tekniske løsninger? Lund og Erichsen er en virksomhed, der har eksisteret siden 1912, hvor de har hjulpet både private og virksomheder med tekniske el-installationer og datateknik i utallige afskygninger. Det har været alt fra sikring af private hjem, energioptimering af bygninger med intelligente CTS-anlæg, datanetværk til fleksible telefonløsninger. Det vil altså sige, at L&E har over 100 års erfaring som el-installører.

Virksomheden er centralt beliggende i Herning, hvor de 45 dygtige og engagerede medarbejdere møder ind hver dag. De er alle specialister inden for en række tekniske fagområder, som eksempelvis andet el-Teknik, alarm og overvågning, erhvervstelefoni, CTS-anlæg og data- og fiberteknik

Medarbejderne har en gennemsnitlig anciennitet på omkring 20 år og medarbejderne efteruddannes løbende. Derfor kan du altså være sikker på at få en både kompetent og professionel installatør ud til dig, hvis du vælger at få L&E til at hjælpe dig med elinstallationerne.

Hvis du vil vide mere om virksomheden, og hvad de kan tilbyde dig, så kig forbi https://www.l-e.dk/, hvor du kan læse meget mere.