Vil du udfordre dig selv og dit golftalent?

Sponsoreret

Nu har mulighed for at komme på dit livs rejse. ClassicGolf udbyder spændende golfrejser til populære golfskoler rundt omkring i verden. Skal du med?

Hvad enten du er nybegynder eller drømmer om at blive bedre til at slå med golfkøllen, så er et ophold på en golfskole i udlandethelt sikkert noget for dig. Golfskolerne giver dig mulighed for at træne med de dygtigste pro’er i landet. Trænerne sikrer dig, at du bliver endnu bedre til at spille golf, og ikke mindst er du også sikker på at få en oplevelse for livet.

Alle kan tage på golfskole

Uanset hvilket niveau du lægger for dagen, så er der plads til dig på golfskolerne. Derudover kan man sagtens tage af sted som par, som gruppe og som single. Golfskolerne lægger, udover gode golfoplevelser, vægt på forskellige sociale arrangementer. Man kan blandt andet vælge at tage til vinsmagning, på sightseeing eller noget helt tredje. Golfskolerne er mulighedernes og alsidighedens paradis. Og der er også plads til dig!

Bedre golf under varmere himmelstrøg

Golfskolerne udbyder ikke elitetræning. Du får træning, der fokuserer på at gøre dig bedre. Samtidig bliver skolerne set som en rig mulighed for at kombinere golftræning med sydens sol. Som oftest foregår træningen i grupper, men der vil hele tiden være fokus på dig og dine individuelle udfordringer som golfspiller.

Hvad får du?

Du får professionel træning både i grupper og enkeltvis, hyggelige stunder, socialt samvær og lækker logi. Turene er for dig, der ønsker at kombinere læring med underholdning – for lige nøjagtig disse to kvaliteter er, hvad du får på golfskole i udlandet.