Find den perfekte e-cigaret

Sponsoreret

Overvejer du at begynde at dampe, så er det en god ide at bruge lidt tid på at finde ud af, hvordan du gerne vil dampe. Hos Elekcig.dk finder du et stort udvalg af billige E-cigaretter, men også et stort udvalg af e-væsker, som skal til for at få den smag, du gerne vil have, når du damper. 

Hvad enten du gerne vil dampe med eller uden nikotin, eller om du hellere vil dampe med en smag af vanilje eller citron, så bør du tage et kig på Elekcig´s store udvalg. 

Hvordan er en e-cigaret lavet?

En e-cigaret består af et lille batteri, en driptip, en væskebeholder og en coil. Driptippen er mundstykket på e-cigaretten, og er her du suger dampen ud af din e-cigaret. Batteriet er strømkilden og den der sørger for, at du kan tænde din e-cigaret, når du trykker på tænd og sluk knappen. 

Coilen er den del af e-cigaretten, som varmer e-væsken op og som sørger for at fordampe væsken, så du kan nyde at dampe på din e-cigaret. 

Er du nybegynder, og derfor lidt i tvivl om, hvordan du kommer godt i gang med at dampe, så er der hos Elekcig.dk altid hjælp at hente både på chat og på mail. De kan også vejlede dig i, hvilken e-cigaret der er den rette til dig, det gælder uanset om du vil dampe med eller uden nikotin. 

Er du på udkig efter en god e-cigaret, enten med eller uden nikotin, så er Elekcig.dk et godt sted at starte med at kigge.