Sådan finder du den rette placering til din havebænk

Sponsoreret

En bænk i din forhave eller baghave bør aldrig bare placeres tilfældigt. Der bør være med tanke bag placeringen i forhold til, hvor din havebænk skal stå henne. Herunder finder du flere overvejelser, som bør inddrages, når du skal tage beslutningen om, hvor din havebænk skal placeres henne i din have.

Er der en god udsigt?

Det behøver ikke at være en spektakulær og helt speciel udsigt. Det handler i bund og grund om, hvad du gerne vil kigge på, når du sidder på din havebænk. Det er altid dejligere at sidde og kigge på en å eller et blomsterbed fremfor at stirre direkte ud på en vej.

Der findes ikke et rigtigt eller et forkert svar på dette. Det vigtigste er, at du ender med at placere din havebænk et sted, hvor du har noget rart at kigge på. Dette er naturligvis smag og behag, så kig rundt i din have og find det sted, du allerbedst kan lide at kigge på.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Er der en terrasse i din have, hvor der bliver dejligt varmt? Eller er du mere til at sidde i skyggen på en bænk? En bænk i skyggen kan være praktisk, når du ønsker et hvil, hvis du eksempelvis er ude og lave havearbejde.

Samtidigt kan det være rart med en bænk i solen, når du sidder og nyder din have i de varme sommermåneder. Du bør tænke over, hvad du mest er til. Selvfølgelig kan du også købe flere bænke og placere dem både i skyggen samt i solen eller rykke rundt på din bænk.