Moderne og funktionelt sidebord

Sponsoreret

Der er ikke noget så tilfredsstillende som funktionelle møbler med flere forskellige formål. Du kan finde et moderne sidebord med serveringsfad hos vidaXL.

Det er skønt, når nogen har tænkt flere formål ind i et møbel. Særligt hvis man bor på få kvadratmeter, men også bare sådan helt generelt. For i et bæredygtigheds-perspektiv og med tanke på minimalistisk livsstil, så giver det god mening at producere møbler, der kan mere end én ting. For at minimere sit forbrug, og så fordi man på den måde sparer penge og plads.

VidaXL øver sit i netop dette. De forsøger at koble flere forskellige løsninger til ét møbel. De har blandt andet lavet et genialt sidebord med indbygget serveringsfad. Et sidebord kan både fungere som reelt sofabord, men det kan også blot være et bord, der står ved siden af en sofa eller en lænestol. Her, hvor du kan have en kop kaffe eller lignende stående. Og her er det netop smart, at du kan tage bordpladen af og med hen i køkkenet, mens du forbereder lige præcis det, du vil nyde i lænestolen eller sofaen.

Bordpladen er lavet af MDF-materiale i høj kvalitet, hvilket gør det let, mens de massive ben af fyrretræ bidrager til dets robusthed og stilfulde udseende. Bordets høje kant sørger for, at tingene ikke ruller ned. Bordpladen, som er aftagelig, kan også bruges som serveringsbakke, og den giver dig mulighed for at bringe alle tomme glas, tallerkener og skåle ud i køkkenet på én gang! For at slå hele tre fluer med ét smæk, er der også et opbevaringsrum under serveringsbakken, hvor du kan opbevare alt fra bøger til kuglepenne eller hvad du godt kan lide at have lige i nærheden.