Husk studietiden med studietrøjer

Sponsoreret

Går du på efterskole, gymnasie, universitetet eller noget helt fjerde? Uanset hvad, så har du helt sikkert set studietrøjer med logo i gadebilledet på ét eller andet tidspunkt. Hos ShirtDesign.dk kan du og dine medstuderende få trykt studietrøjer.

Et minde for livet

Er du studerende, kender du helt sikkert til de populære studietrøjer med logo, og hvor de medstuderendes navne står skrevet. Når I har designet og fået trykt jeres studietrøjer, er det et minde, I kan tage med jer i mange år frem. Når den så findes frem, vil I blive mindet om de gode år, uanset om det er på efterskole, gymnasie, universitetet eller noget fjerde. Det kan være, at I har en studietur i vente, og til det får mange trykt en studietrøje, som du og dine medstuderende kan tage med på turen og efterfølgende huske tilbage på de mange oplevelser og gode stunder. Har I snakket om at få lavet en studietrøje med logo? I så fald bør I helt sikkert besøge ShirtDesign.dk, hvor I vil finde et stort udvalg af t-shirts og hættetrøjer, som I kan få som studietrøjer.

Masser af inspiration

Hos ShirtDesign.dk har de flere t-shirts og hættetrøjer, I kan vælge i mellem – I skal blot blive enige om, hvilken model det skal være. Og så skal I selvfølgelig nå frem til et endeligt tryk med logo og eventuelt jeres navne, som kan pryde de smarte studietrøjer. ShirtDesign.dk hjælper også gerne til med inspiration. Lyder det som noget, du og dine medstuderende kan bruge? Så hop ind og få bestilt jeres studietrøjer.