Nyd sommeren med et flot havebord fra Vidaxl

Sponsoreret

Hygge på terrassen

Mange af os elsker at sidde ude om sommeren. Det gælder uanset om det er morgen, middag eller aften. Derfor er det også en god ide at få fat i et havebord, som har god plads. Er man en stor familie, så er det nødvendigt med et bord, hvor alle kan sidde sammen ved bordet på samme tid.

Hos Vidaxl.dk kan du finde et stort udvalg af flotte haveborde. De findes også i forskellige størrelser, så er du på udkig efter et stort havebord med plads til hele familien eller leder du bare efter et, som kan stå på altanen, så er udvalget hos Vidaxl værd at se nærmere på.

Flere stilarter og størrelser

Det kan være, at du har en moderne og stilren have med mange lige linjer og få farver. Her kan du for eksempel vælge et af de populære haveborde i sort stål. Eller har du en finere have, som har et romantisk udseende, så kan du for eksempel vælge et havebord træ. I Vidaxl udvalg af haveborde, kan du finde flere forskellige træsorter. Det kan blandt andet være et havebord i fyrretræ, i massivt teaktræ eller et som er fremstillet i massivt akacietræ.

Du kan også finde haveborde i mange forskellige størrelser. På Vidaxl.dk kan du både finde runde borde, firkantede borde og aflange borde. Så uanset hvor mange mennesker der skal sidde omkring dit nye bord, så kan du sikkert finde et på deres hjemmeside.