Prøv kræfter med blandede golfbolde

Sponsoreret

Er du godt kendt på golfbanen, er du sikkert bekendt med, at en del bolde ender i søer. Det kan hurtigt blive dyrt, hvis der jævnligt skal nye bolde til. Derfor er det muligt at købe brugte golfbolde, nemlig rengjorte og kvalitetstjekkede søbolde.

Kun de bedste genbruges

Når en golfbold lander i søen, har den ofte kun været ude for 2-3 slag, hvorfor en næsten ny bold går til spilde. Boldene er nemlig ikke til at få op igen, så en ny tages i brug. Det kan blive dyrt i længden, hvis der ofte skal nye bolde i brug. Derfor bliver søerne tømt for bolde i ny og næ, hvorefter de sorteres efter kvalitet. Jyske Golfbolde tager del i denne sortering, hvor forskellige kvaliteter sælges videre efter en grundig rengøring. På webshoppen finder du et stort udvalg af bolde, som er inddelt i grade A og grade B, hvor der er taget hensyn til boldens mærke, samt hvor påvirket bolden eventuelt er blevet.

Klar til at spille

Hos Jyske Golfbolde kan du finde et stort udvalg af mærker, men du kan også vælge en blandet pakke, hvori blandede mærker er, og så er de i grade B. Det kan være mærker som Callaway, Wilson, Nike, Dunlop og én af verdens bedste, Titleist. Nogle har ridser eller slagmærker og dermed tydelige brugsspor, mens andre er knap så mærket. På trods af at det er grade B-bolde, er de rengjort og sorteret, så de golfbolde, der ikke kan anvendes, er frasorteret. Køb en pakke golfbolde med blandede mærker, så du kan komme ud og nyde din næste golftur.