Tid til at få opsat et vildkamera?

Sponsoreret

Er jagt din helt store hobby? Har du styr på, hvornår vildtet i dit jagtområde færdes på marken, skoven eller ved fodrepladsen? Hvis ikke, vil et vildtkamera kunne hjælpe dig med at fortælle præcis hvor og hvornår, vildtet færdes, så du har en stor fordel i jagten. 

Forskellige funktioner og behov

Når det kommer til vildtkameraer, finder der mange forskellige typer, størrelser og funktioner. Nogle vildtkameraer egner sig bedst til at tage billeder på tæt hold ved fodrepladsen, mens andre er speciallavet til at tage gode billeder på større åbner områder og marker. Det er derfor vigtigt at gøre op med sig selv, hvor man ønsker at placere sit vildtkamera, samt hvilken funktion der er vigtigst for dig i dine jagtforberedelser. Der findes selvfølgelig også vildtkamera, der kan det hele, men ligesom med så meget andet findes vildtkameraer også i mange forskellige prisklasser og kvaliteter. Der er derfor vigtigt at undersøge grundigt, hvad dit behov er, inden du vælger dit kamera. 

Stor lagringsplads eller mange megapixel? 

En anden ting, der vigtigt at tage stilling til, når det kommer til valg af vildtkamera, er kvaliteten på billedet kontra størrelsen og lagringspladsen på kameraet. For ligesom vi kender det fra vores telefon og de gængse spejlreflekskameraer, er det vigtigt med en god opløsning på billederne. Men jo bedre opløsning og højere megapixel, jo mere fylder billedet også på kameraet og des hurtigere vil du opleve at pladsen bliver opfyldt på dit kamera. Det kan derfor være en balancegang mellem at finde en god kvalitet af billeder, uden at det fylder lageringspladesen for hurtigt. Få flere råd og se nærmere på dit næste vildtkamera på jagtogvildt.dk