Indretning af børneværelset

Sponsoreret

Er du ved at indrette dit kommende barns værelse og er lidt i tvivl om, hvad du behøver derinde? Vi har 3 vigtige ting, som kan hjælpe dig lidt på vej. 

Gardiner som kan skærme af for lys
Det er vigtigt med nogle gode gardiner til børneværelset, som hverken giver for meget eller for lidt lys til værelset. Som udgangspunkt er mørklægningsgardiner et godt valg til børneværelset, fordi de skærmer fuldstændig af for aftensolen og samtidig skaber en behagelig temperatur i lokalet, fordi solen ikke trænger igennem mørklægningen. Har du et helt bestemt udtryk, som du gerne vil have i børneværelset, kan du få specialdesignet dine gardiner hos Gardinstudiet, som leverer skræddersyede gardiner i Aalborg og resten af landet. Det er kun din fantasi, som sætter grænserne.

En god seng
Dit barn har brug for gode rammer til at kunne få en ordentlig nattesøvn. Sørg for at købe en god seng, med en god madras. En god seng kan hjælpe til, at dit barn får en ordentlig rytme med nattesøvnen, så det er bestemt ikke et sted, hvor du må gå på kompromis!

Billeder og pynt
Pynt op på værelset med massere af billeder, bamser og måske en fin farve på væggen. Det er hyggeligt for jer som forældre fordi I skal bruge meget tid inde på børneværelset, så det må gerne være et sted, som man har lyst til at være. Herudover er det godt for dit barn at blive eksponeret for mønstre og farver, så sanserne vækkes. Start ud med støvede pasteller, som ikke er for dominerende og tager for meget opmærksomhed!