Oktober = Oktoberfest = Fadøl!

Sponsoreret

Oktober er lige om hjørnet, og oktober er lig med fadøl, fadøl og fadøl! Oktoberfest er en tradition vi her i Danmark har taget til os. Der findes efterhånden forholdsvis store fester rundt omkring i alle lidt større byer i Danmark.

Max gas

Noget af det sjove ved oktoberfesterne er at alle har tyrolertøj på. Det er en fest, hvor meget få personer ikke tager tyrolertøjet på. Det at have tyrolertøj på giver da også en lidt anden stemning til festen, den er meget mere løs og man har lettere ved at slippe tøjlerne og bare give den max gas.

Det er da også derfor oktoberfesterne er blevet så populære som de er. Folk er virkelig klar på at holde en fest de sent vil glemme.

Find det rette tøj

Personligt så har jeg et tyrolerkostume i en rigtig lækker kvalitet. Det er ikke bare et af de billige tynde kostumer der går i stykker når man tager det på. Sådan et havde jeg først købt, da jeg tænkte at det alligevel ikke skulle holde længere end den ene aften. Men jeg kunne med det samme se at det bare overhovedet ikke var noget for mig. Så jeg købte med det samme et tyroler kostume i utrolig god kvalitet hos Gag.dk, til en god pris. Klik her for se udvalget. Det var virkelig noget helt andet. Det var et kostume der virkelig var lækkert at have på, og jeg forstå nu hvorfor de ikke har noget imod at have Tyroler tøj på til den “rigtige” oktoberfest i München. God oktoberfest til jer.