Er dit barn også besat af Gurli Gris?

Sponsoreret

gurli-gris-laugh-and-learn-laptop-1_full

Gurli Gris er nærmest blevet fast inventar på fjernsynet eller iPad’en i de fleste danske hjem. Hvis dit barn også er vild med Gurli Gris, så kan du finde en masse seje og sjove produkter i det tema på legeland.dk.

Hvis dit barn også er helt vildt med Gurli Gris, så er han eller hun i hvert fald ikke den eneste. I næsten samtlige hjem, der huser børnefamilier, spiller Gurli Gris stort set på repeat. Så snart de lyserøde grise optræder på fjernsynet eller iPad’en, så falder der helt ro over børnene, mens forældrene kan få ordnet det, de ellers ikke har tid til. Måske det er en situation, du kan genkende?

Men måske du også nogle gange har dårlig samvittighed over altid blot at sætte dit barn til at se fjernsyn, når du har brug for ro. Men faktisk findes der mange andre muligheder for underholdning, hvor Gurli Gris også er en del af universet.

Eksempelvis kan du hos legeland.dk få en Gurli Gris Laugh and Learn Laptop, som er en supersjov legetøjscomputer, der hjælper dit barn med at lære om former, farver, tal og bogstaver. Den lille computer har fire forskellige sjove spil, der læring til leg. De mand flotte farver og sjove melodier sørger samtidig for, at barnets sanser bliver stimuleret. Computeren har derudover også et praktisk og børnevenligt design med bløde og afrundende hjørner, et bærehåndtag og store taster, der gør det nemt for små hænder at ramme dem. Se mere her og find lige præcis det Gurli Gris-produkt, dine børn vil elske.