Du kan få e-væske med tobakssmag

Sponsoreret

Elektriske cigaretter er en rigtig god erstatning for almindelige cigaretter. Hos elekcig kan du finde et hav af smage, så du kan dampe alt fra tobakssmag til æble og jordbær-smage.

Elektriske cigaretter er for mange et rigtig godt alternativ til at ryge. Både fordi rygning for mange knytter sig til vaner mere end til nikotin, men også fordi der findes så mange forskellige muligheder, når det kommer til e-væske. Hvis du blandt andet er bange for, at du vil savne smagen af tobak, så kan du eksempelvis vælge Hangsen Virginia, som er en fantastisk e-væske med en jævn og alligevel en tilstrækkelig stærk smag af tobak.

Det kan også være, at du er bekymret for, at du vil savne det “krads” i halsen, som rigtige cigaretter giver dig. Men det kan du også få med e-væske. Her skal du gå efter de væsker, der har et højt indhold af Propylenglycol (PG), og hvis du i stedet gerne vil undgå kradset, så vælger du selvfølgelig bare en væske, der ikke har så højt et niveau.

Rigtig mange af elekcigs væsker er af mærket Hangsen, som er verdens største producent af e-væske, hvilket også er med til at sikre den høje kvalitet. Derfor kan du også forvente, at når du køber en e-væske med tobakssmag ved elekcig.dk, så smager denne rent faktisk af tobak.

Når du køber hos for mere end 350 kroner, får du altid gratis og hurtig fragt, for hvis du bestiller inden kl 15, så får du din pakke allerede dagen efter, så du ikke skal gå og vente.