RH Pumper kan løse alle opgaver, der handler om overpumpning

Sponsoreret

Hvis du har en opgave inden for overpumpning, så kan RH Pumper klare alle typer opgaver. De har masser af erfaring på området.

Overpumpning handler om at flytte spildevand, og det fungerer ofte ved hjælp af selvansugende elektriske pumper, der ved øget flow bliver kombineret med dieseldrevne pumper.

Hvis du har en opgave, der handler om overpumpning, så har RH en overpumpningsafdeling, der kan løse alle pumpeopgaver af kortere eller længere tids varighed. RH Pumper stod eksempelvis for at pumpe spildevand fra Valby til Frederiksberg. Fra pumperne blev tændt og til den nye 200 tons tunge kloakledning var klar, og pumperne blev slukket, gik der 16-18 dage.

Du kan bestille RH Pumper til overpumpning af mere end 1.000 liter i sekundet. De står både for at levere, idriftsætte og overvåge, og så henter de også udstyret igen, når opgaven er løst. Samtidig kan du være sikker på, at de har udstyret på plads. De har nemlig både backup-pumper, højvandsalarm via sms, avanceret styring, døgnovervågning samt tilkaldevagt og meget mere. Faktisk er de et af de få firmaer i Danmark, der har udstyret og ekspertisen til at løse alle typer opgaver.

RH Pumper har blandt andet lavet rigtig mange spændende overpumpningsopgaver i reliningsprocessen. Her har de løst alt fra små pumpejobs med slampumper til store og meget komplicerede overpumpninger. De har krydset både jernbane og motorvej med flere transmissioner på 650 mm rør. Vælg RH Pumper for en sikker og effektiv løsning af din opgave.