Overvejer du at tage kørekort?

Sponsoreret

Hvis du, eller måske dit barn skal i gang med at tage kørekort snart? Vi har samlet et par gode råd til valg af kørelærer og hvad du generelt skal være opmærksom på, inden du tilmelder dig et kørekort forløb.

Hvad indebærer undervisningen til kørekortet?
Når du skal i gang med at tage kørekort kan det måske være en god idé, at have sat sig ind i hvad undervisningen egentlig indebærer. Når du skal i gang med kørekortet skal du gennemgå minimum 29 lektioners teoriundervisning ved din lokale køreskole og minimum 24 praktiske kørelektioner, fordelt på manøvrebane, almindelig kørsel på vej og timer på køreteknisk anlæg. I alt skal du igennem 53 lektioner for at kunne erhverve dig et kørekort til kategori B – almindelig bil.

En kørelærer efter dit budget
Der findes et utal af køreskoler og kørelærere i Danmark og herunder specielt i Århus. Du kan finde køreskoler efter dit behov og ønske til kørekort forløb. Det er vigtigt at du researcher dig godt frem til nøjagtig den kørelærer og køreskole, som passer til dig og dit budget. Prisen kan nemlig være afgørende for hvor du vælger at tage dit kørekort, da det er en dyr investering i fremtiden.

Du kan eksempelvis tage kørekort i Århus med denne erfarne og dygtige kørelærer. Kenneth og Kathrine har mange års erfaring med erhverv af kørekort til alle aldre og under flere forskellige typer af forløb.

biler

Når du skal op til prøverne
Når du er færdig med dine undervisningstimer afsluttes forløbet med en teori –og køreprøve. Teoriprøven skal bestås med under 5 fejl for at du kan blive indstillet til den efterfølgende køreprøve. Køreprøven besår herefter af kørsel i dit lokalområde samt spørgsmål til bilens funktioner og med en form for manøvre i form af eksempelvis parallelparkering eller 3-punktsvending.