Er ujævnhederne i haven klar til sommer?

Sponsoreret

Colonial_Williamsburg_(2464331014)

Står du og mangler grundstøbningen til enten nyt gulv, skal du have repareret det gamle, skal du have lagt fliser eller måske have bygget en mur? Så bør du læse med her, for vi ved lige, hvad du står og mangler for at få det perfekte resultat!

På Haveglad.dk har de et stort udvalg af støbemix fra GreenBio, der kan fås i forskellige materialer og endda til rigtige gode priser og med mængderabatter samt ikke mindst få det leveret lige direkte i din have uden beregning. Hvis du f.eks. skal støbe nyt gulv, så har GreenBio udviklet det perfekte produkt der til – nemlig deres egen støbesand, som er en blanding af sand og grus og er ideelt til dit støbningen af dit kommende gulv. Støbesand er også inkluderet i deres støbemix, som har en ligeså god effekt i forhold til støbning af gulv og lignende.

Udover Støbemix har Haveglad.dk en kæmpe udvalg af, ja vel alt, det du står og skal bruge for at få en flot have. Så hvis ud mangler spagnum til din jord, gødning, sandkasse, brænde eller måske endda en ny grill eller udendørs pejs, så bør du helt sikkert tjekke Haveglad.dk ud! Og det er jo snart sommer, så det er vel den helt oplagte tid 🙂

Rigtig god sommer og held og lykke med støbningen af dit nye gulv 😉