Optimer tiden på salget af dit hus

Sponsoreret

Er det på tide at få solgt jeres gamle hus? Hvis I gerne vil have at det skal gå så smertefrit, nemt og hurtigt som muligt, så er der nogle basale ting man skal have styr på. En gennemgående vigtig faktor til et hurtigere salg, er en tilstandsrapport. Hvis du ikke ved hvad det er, kan du læse meget mere her.

Det er ganske frivilligt om du tilvælger tilstandsrapporten, men der er ikke mange mennesker, som vælger den fra. Den er nemlig en skjult nødvendighed, hvis man ønsker at få solgt sit hus.

Ekspert med over 20 års erfaring

Hos firmaet MK Consult Byg, kan man finde en række af ydelser indenfor huseftersyn. Her kan du få en tilstandsrapport til en god og uafhængig pris. Følg blot linket.

Du kan få kvalificeret hjælp af den dygtige byggesagkyndige, Michael Køhrsen, der har mere end 20 års erfaring i branchen. Vælg mellem el-rapport, tilstandsrapport og energimærker på hjemmesiden. De kan kombineres i en samlet pakke for kun 7.995 kroner (inkl. Moms).

Hvad består tilstandsrapporten af?

Tilstandsrapporten er et nødvendigt dokument, hvis man vil tegne en ejerskifteforsikring. Forsikringen dækker over skjulte skader i boligen, som ikke fremgår af el-rapporten eller tilstandsrapporten. Den kan give dig, som sælger, et sikkerhedsnet, så du ikke risikerer at betale udgifter, efter salget af huset, på grund af skjulte skader. Du er frigjort for udgifter i 10 år med en ejerskifteforsikring.

Grundighed og tilfredse kunder

MK Consult Byg er et firma der vægter grundighed, faglig kompetence, godt samarbejde og tilfredse kunder meget højt. Derfor arbejdes der på højtryk for at give kunden alle fordelene. Indgå sammen med en ansvarsfuld samarbejdspartner og få udarbejdet en tilstandsrapport, som kan give køberen det reelle billede af din ejendom og dens faktiske tilstand, samtidigt med at du forsikrer dig selv.