Oplev din kreativitet på Øse Efterskole

Sponsoreret

Har du lyst til at gå på opdagelse i din fantasi og finde sider af din kreativitet, som du ikke har set før? Så tag på Øse Efterskole! På Øse Efterskole er kunstlærerteamet eksperter i at se potentialet hos eleverne. På kunstlinjen lærer du at udvikle dine egne færdigheder, så du bliver endnu bedre, end da du startede.

Oscar Wilde har engang sagt: ”En idé, som ikke er risikabel, er ikke værd at kalde for en idé”. På Øse Efterskole ønsker kunstlærerne, at du skal lære at tage chancer, også selvom idéerne er vilde og risikable. Her på skolen bliver der nemlig troet på dine evner og idéer, og der er plads og rammer til at tage chancer og springe ud i dem.  For kun når man tør tage springet og tro på sig selv, skabes og udvikles den autentiske kunstner.

Undervisningen på efterskolens kunstlinjer tager udgangspunkt i to ting: Det kreative og det praktiske arbejde inden for både kunst og håndværk. Lærerne er yderst kompetente og totalt klar til at tage i mod dig og dine idéer.

Øse Efterskole mangler lige netop dig! Er du klar til at blive en del af holdet? Hvis du er klar, så bliver du garanteret et uforglemmeligt år, hvor der er plads til at være lige netop dig! På kunstlinjen får du brugt og udviklet dit talent samtidig med, at du får lært en masse nyt om kunst og kreativitet. Du vil blive introduceret for mange forskellige materialer og teknikker i undervisningen. Derudover er kunstlinjens vigtigste våben – samarbejde. Gennem fællesskab og samarbejde er man bare meget stærkere. Det er her, at de største kunstværker skabes. Hvis det lyder som noget for dig, kan du læse mere om kunstlinjen her: http://oese.dk/linjefag/kunst/.