Entreprenørvirksomhed adskiller sig fra mange andre i byggebranchen

Sponsoreret

Sommetider kan det være en udfordring at finde hoved og hale i, hvordan store danske entreprenørvirksomheder adskiller sig fra hinanden.

En entreprenør er en person eller et firma, som tager ansvaret for at udføre et præcist beskrevet arbejde, også kaldet en entreprise. Arbejdet udføres for andre, og prisen for arbejdet er ofte fastsat på forhånd.

Derfor handler det om at gøre sit grundarbejde godt, når man skal finde den rigtige entreprenør til både store og små byggeprojekter.

Men når man laver en søgning efter entreprenørvirksomheder på Google, kommer der et stort udvalg med forslag frem. De fleste entreprenører lover kvalitet, overskuelighed og lave priser, så hvordan skiller de sig egentlig ud fra hinanden

Det kræver tilsyneladende, at man kigger nærmere på virksomhedernes beskrivelser af sig selv, hvis man vil blive klogere.

Eksempelvis profilerer KG Hansen sig som en kvalitetsbevidst entreprenørvirksomhed, som vægter kundekontakt højt i sammenhæng med respekt, ordentlighed og faglighed. Det er altså ikke prisen, som nødvendigvis gør KG Hansen til en bedre entreprenørvirksomhed end konkurrenterne.

Et andet sted, man kan finde ud af mere om de forskellige virksomheder, er i deres beskrivelse af bygningsprocesserne. Henter de materialer og arbejdskraft fra underleverandører, eller har de egne folk ansat til hele projektet?

Også her profilerer KG Hansen sig med egenproduktion af færdigblandet beton, hvilket ifølge virksomheden er med til at gøre byggeprocessen mere stabil og effektiv.

KG Hansen blev grundlagt i 1910 og har i dag mere end 160 ansatte.