Få dig selv tilbage med metakognitiv terapi

Sponsoreret

Lider du af depression, angst eller stress? Kender du til det at have en masse grublerier, der bare fylder og tager over inde i dig? Nu kan du lære at få kontrol over dig selv og dit tankemylder. Med metakognitiv terapi kan du få dig selv tilbage på rette kurs igen. Det er en effektiv og ny terapiform, der lærer dig at elske dig selv igen.

Vil du have livet tilbage igen? Tankemylder kan sætte en ordentlig stopper for din livskvalitet, men du kan bestemme dig for, at det skal være nok! Giv metakognitiv terapi en chance og se, om det kan gøre en forskel ind i dit liv. Det har ændret tusindvis af mennesker tilbage på rette kurs igen. Skal det også hjælpe dig?

Metakognitiv terapi er en forholdsvis ny terapi form, der har vundet stor indpas gennem forskning. Det er en terapiform, hvor terapeuten hjælper dig til at få fokus på de negative tanker og grublerier – de falske sandheder og fortællinger, du skaber om dig selv, og hjælper dig med at nuancere dette billede og give tankerne noget modspil. Det hele handler om, at du skal lære at tænke omvendt.

Tankemylder kan være svær at have kontrol over engang imellem. Hvis man adskillige gange har sagt til sig selv: ”Jeg er ikke god nok” eller ”De vil ikke være sammen med mig”, så begynder man efterhånden at tro på sig selv. Denne overdrevne opmærksomhed og negativitet skal bremses nu. Lad Re-view i Århus hjælpe dig med at hjælpe dig! Læs mere om metakognitiv terapi hos Re-viewog kom tilbage på rette kurs.