Arbejdsdagen lettes med den rette lift

Sponsoreret

Hvis du er automekaniker, kender du vigtigheden af at have en god autolift. Med den rette lift kan du nemt og hurtigt flytte en bil eller motorcykel op og ned i højden, så du kan gøre arbejdet færdigt, med mindre besvær. Skal dit autoværksted opgraderes, så hverdagens arbejdsopgaver bliver nemmere at udføre for medarbejderne, kan du med fordel kigge nærmere på autolifte og MC lifte. Med andre ord på lifte til biler og motorcykler.

 

Du kan købe dine lifte til Auto og MC hos AJengros.dk, som er en familiejet koncern, der både leverer til de professionelle autoværksteder og til gør-det-selv- folk der rumsterer hjemme i garagen.

 

Mange vælger en klassisk 2 søjlet autolift, fordi løftekapaciteten er høj og løfte- og sænketiden er lav. Mange mekanikere har også fået øjnene op for en 1 søjlet lift, som er en virkelig smart og pladsbesparende løsning, fordi den kan flyttes, når den ikke skal bruges, samtidig med at løftekapaciteten stadig er høj.

 

Med en motorcykel lift kan en motorcykel løftes op, så du nemmere kan arbejde på den, uden at belaste ryggen i skæve arbejdsstillinger. Det er både muligt at få en MC lift til de store, tunge maskiner, og en mindre til en knallert eller scooter til garagen derhjemme.
Du kan få lifte og standere til motorcykler, som er specialfremstillede til formålet. Og i kategorien autolifte er der både saxelifte, klargøringslifte og kørebanelifte, og søjlelifte med én eller to søjler, ligesom der selvfølgelig findes forskellige typer tilbehør til lifte, for eksempel til længdeforøgelse, sideplader, pumper og skruestikker.