Det skal være ordentligt

Sponsoreret

Det er efterhånden ved at være mere end hundrede år siden, at K.G Hansen blev grundlagt som en lille murervirksomhed. Selvom projekterne gennem årerne er blevet større, og erfaringen er vokset, har vi ikke ændret vores jyske indstilling til byggeri. Vi har nogle solide principper om fast håndværk, en gennemgående ordentlighed og en ærlig og oprigtig dialog med vores kunder, som vi husker os selv på, hver eneste dag vi møder ind.

I dag huserer vi mere end 160 kompetente ildsjæle indenfor byggeribranchen, som er med til at gøre os til en af de oplagte valg, når det kommer til total entreprise og større byggerier.

Projektledere og håndværkere samlet under ét tag

Vores baggrund er oprindeligt håndværksmæssige egenskaber, mens vi dag råder over egen produktion af beton og murerarbejde. Vi huserer egne projektledere og håndværkere samt alt derimellem. Dette betyder vi er fleksible, og dagligt taler sammen, hvilket kommer til gode på byggepladserne. Vi tager ansvar og holder vores ord.

Hos K.G Hansen opfører vi nybyggerier og renovering som hoved og totalentreprenør. Kunderne er institutioner, boligbyggerier, sportsfaciliteter og større offentlige projekter.

Hos K.G Hansen ser vi frem til at rådgive dig omkring dit næste projekt!