Adgangsveje der kan genbruges

Sponsoreret

Det er lovpligtigt at etablere adgangs-veje til byggepladser, så eentreprenører kommer ikke uden om at stifte bekendtskab med køreplader. Kørepladerne beskytter både køretøj, last og underlag når de bliver lagt en slags gulv.

 

Køreplader anvendes i dag af både kommuner, institutioner, erhverv, landbrug og private og til en lang række forskellige formål. Der kan være mange penge at spare på genetablering af arealer med plastkøreplader, som endvidere kan genanvendes fra det ene sted til det næste.

 

Køreplader er udviklet med en lang række forskellige forcer og egenskaber som gør dem til de bedst egnede til forskellige formål. Udover at køreplader anvendes til beskyttelse af vidt forskellige typer af terræn, så har de også mange andre anvendelsesmuligheder. De kan eksempelvis anvendes som Stald-inventar ifm. både gulve og båse, til afskærmning af dyr eller køretøjer, til støbning af forme, afdækning af byggepladser og meget mere.

 

Køreplader forhandles af Maskinbutikken, der som noget nyt tilbyder kunder at de kan få deres firmas logo CNC-fræset i kørepladerne, så man på den måde viser sig på vejen, som en god, budgetneutral reklame. Et firmanavn der er tydeligt i kørepladerne signalerer til omverden hvem der er ansvarlig for projektet og indgyder tryghed hos de forbipasserende.