Vælg hestelinjen på BGE

Sponsoreret

Bråskovgård efterskole giver dig mulighed for at kombinere din passion for heste med et efterskoleophold. På efterskolen har du mulighed for at gå på hestelinjen, hvor du kan kombinere din hobby med skolegangen. 

Efterskolen Bråskovgård er en heste efterskole, der giver eleverne mulighed for at kombinere sin store passion for heste sammen med skolegangen på efterskolen. Rideefterskolens hestelinje lærer eleverne om heste og ridning i teori og praksis, og eleverne får en masse tid ude i naturen. Hestelinjen er for de elever, der har redet før og er i god fysisk form. Undervisningen i ridning arbejder med grundridning, og de indøver rutiner omkring de daglige opgaver i stalden omkring fodring, opsyn, pasning og sikkerhed. Der er altid fokus på de individuelle niveauer, og de bliver også inkorporeret i undervisningen.

Det er ikke muligt at medbringe egen hest, men Bråskovgård Efterskole stiller heste til rådighed for linjens elever. Skolen har 15 gode heste, der er klar til at blive redet af en ny rytter. Skolen har de perfekte rammer til ridning med en udendørs ridebane og en helt ny ride hal på 20 x 60 meter. Der er rig mulighed for at udvikle sine ride-kundskaber utrolig meget på efterskolen, hvis man har den rette indstilling. Skolen er beliggende tæt på den flotte jyske natur, hvilket selvfølgelig også står til rådighed for eleverne, når de skal ud at ride.