Kunne du tænke dig at lære noget mere om præsentationsteknik?

Sponsoreret

Alle kan forbedre den, og næsten alle har brug for den. Præsentationsteknik er essentielt for at få andre til at lytte til ens budskaber. Birgitte Dam Jensen holder kurser i netop det.

Hvis du kunne tænke dig at blive klogere på, hvordan du kan lave præsentationer på den bedste måde, og hvordan du slår igennem med dine præsentationer, så skulle du overveje at tage på præsentationsteknik kurser.

Her kan du lære alt fra, hvordan du bruger dit kropssprog til, hvordan du laver de bedste powerpoint-præsentationer. Birgitte Dam Jensen er foredragsholder og forfatter til bogen Bevar dig selv, og hun holder kurser i netop, hvordan du laver de bedste præsentationer i eksempelvis arbejdsmæssige sammenhænge.

Her kan du blandt andet lære om overbevisende kommunikation, om at kunne indtage rummet med autenticitet og nærvær, at skabe en god og levende kontakt med tilhørerne, om troværdighed, struktur, formidling og fine PowerPoints. Alt sammen for at styrke dine personlige præsentationer og lære at fastholde dem, du præsenterer for, så du ikke taber dem under din præsentation.

Hvis du kunne tænke dig at vide mere, så kig forbi Birgitte Dam Jensens side og læs meget mere om de forskellige kurser, hun tilbyder, og se om der ikke er et, der passer til din situation.