Altanlivet er det søde liv

Sponsoreret

Altaner hører ofte lejligheder i byen til, men de kan også fås til hustage. Find din tagaltan hos byg100.dk.

Drømmer du om altan, selvom du ikke har en lejlighed? Altaner forbindes med forår og sommer, glade dage, frisk luft og et godt udsyn. Og du kan faktisk sagtens få altaner til hustage. Byg100.dk er dit online byggemarked, der sælger deres produkter til meget favorable priser og altid tilstræber at have varerne på lager. På den måde kan du nemt, sikkert og hurtigt bestille de produkter, du leder efter, hjem til døren, uden at skulle i byggemarkedet først for at se på udvalget.

Byg100.dk har eksempelvis et udvalg af tagaltaner fra Velux CABRIO. Her kan du eksempelvis få en lille altan ud at dit skråvindue i overetagen, hvor du kan stikke hovedet ud og nyde den friske luft. Du kan også finde andet slags tilbehør til din tagaltan hos byg100.dk. Er du i tvivl om noget, kan du altid ringe til kundeservice, som vil guide dig videre.

Byg100.dk adskiller sig fra andre detailkæder ved altid at kunne tilbyde dig en fast lavpris på alle deres mange mærkevarer. De importerer nemlig deres varer fra udenlandske distributører i andre EU-lande, hvilket gør, at de får varerne meget billigere, end de sælges i Danmark. På den måde kan de også sælge varer meget billigere videre til dig, og du kan altså spare mellem 20 og 60 procent på dine varer, når du køber hos Byg100.dk.