Styrk dit barns motorik med tumlemøbler fra bObles

Sponsoreret

Rullebræt fra bObles udfordrer både balance og motorik hos dit barn, og det er en vigtig faktor, især når de er små.

Børns motorik udvikler sig ekstremt hurtigt, når de er små. Og det er vigtigt at hjælpe dem så meget som muligt på vej, når de skal lære at rulle fra ryg til mave, lære at krybe og kravle, lære at stå, gå og hoppe.

Mærket bObles laver legetøj og tumlemøbler, der har til formål at øge børns kropsforståelse gennem træning af de helt grundmotoriske elementer. De har modtaget international anerkendelse og flere designpriser, og derudover er de blevet hyldet af mange fysioterapeuter, fordi de udfordrer og stimulerer børnenes motorik.

Et bObles rullebræt kan give masser af mulighed for udviklende leg for både babyer, små og store børn. Her kan børn blandt andet træne deres balance og ikke mindst deres labyrintsans, når de ruller, kører og snurrer på rullebrættet.

Hvis du har en baby, så kan rullebrættet være med til at styrke babyens ryg- og nakkemuskler, hvis du blot lægger din baby hen over brættet, holder fast i benene og ruller langsomt frem og tilbage, eller fra side til side.

Vigtigt er det også, at bObles tumlemøbler er lavet i EVA skum, der er helt uden farlig kemi, og de kan aftørres, skylles eller skrubbes efter behov. Hjulene på rullebrættet sidder, så de små fingre ikke kommer i klemme og så laver de heller ikke ridser på gulvene.