Pas på dig selv: Såler til nedsunkne fødder

Sponsoreret

Døjer du med nedsunkne fødder, så kan du finde et stort udvalg af forskellige såler, sådan at du kommer til at sundt og passer godt på dine fødder.

Det er enormt vigtigt at passe på sine fødder, mens man kan. Mange går forkert, slider deres fødder og knæ og meget andet. Hvis du er en af dem, der allerede døjer med nedsunkne forfødder, så er der dog heldigvis hjælp at hente. Hos Fysio-shop kan du finde et stort udvalg nedsunken forfod indlæg, som kan hjælpe dig på vej til at gå bedre og sundere.

Du kan blandt andet finde en specialfremstillet indlægssål til sikkerhedssko og arbejdssko, der er ESD-godkendt og testet med sikkerhedssko fra ELTEN og ATLAS. Hvis du går eller står meget i løbet af en arbejdsdag, eller hvis du lider af hælsmerter, så vil du sikkert have gavn af sålens støddæmpende effekt.
Den modvirker tidlige symptomer på hælspore, irriteret svangsene samt hælsmerter, ved at aflaste de tryk og belastninger der er på foden.

Denne sål har et støddæmpende lag i hælen og forfoden. Den dæmper og aflaster ømme fødder, den reducerer trykstød takket være støddæmpning i hælen og forfoden og så er indlæggets forskellige lag antistatiske. Sålet kan let rengøres med lunkent vand og mild sæbe, og så skal den bare lufttørre.