På vej til at sælge huset? Husk at få lavet et huseftersyn

Sponsoreret

Hvis du er på vej til at sælge dit hus, så er det meget vigtigt at få lavet et huseftersyn inden, sådan at køber ved, hvad denne går ind til. Det hjælper Mk byg consult dig gerne med!
Er et hussalg op over? Så er noget af det vigtigste at huske at få lavet et huseftersyn inden. Uanset om det er en ejerlejlighed, et sommerhus eller et almindeligt parcelhus, så kan det spare dig for mange penge og trælse forsikringssager. En huseftersyn går forud for at kunne få lavet en tilstandsrapport, der er et dokument, der beskriver bygningens faktiske tilstand på overdragelsestidspunkt.

I forbindelse med stort set alle bolighandler bliver der udarbejdet en tilstandsrapport, men det er faktisk frivilligt, og sælgeren har selv ansvaret for at få den lavet. Tilstandsrapporten er dog nødvendig for at kunne tegne en ejerskifteforsikring, og det er den forsikring, der dækker over eventuelle skjulte skader i boligen, der ikke fremgår i rapporten. Med en ejerskifteforsikring er du som sælger dermed frigjort for udgifterne i 10 år.

Mk byg consult vil rigtig gerne komme og se dit hus efter, sådan at du kan få en tilstandsrapport. Vælger du Mk byg consult, så vil du blive kontaktet af en engageret og byggesagkyndig arkitekt, der har arbejdet i byggebranchen i over 20 år, hvor han har stor erfaring med at gennemgå en lang række ejendomme. Han ser frem til at gennemgå dit hus og hjælpe dig med at få kortlagt husets tilstand, sådan at du kan få en grundig rapport at kunne give videre til køberne.