Nydelse for både ham og hende

Sponsoreret

Er dig og din partner kørt fast i rutinerne og vil du gerne sætte lidt skub i spændingen og intimiteten derhjemme? Du kan få et par gode tips til, hvordan du med sikkerhed kan få varme under lagnerne igen i vores artikel her. 

Fortæl om hinandens fantasier
Har du nogle fantasier, som du gerne vil have din kæreste med på eller noget du måske godt kunne tænke dig at involvere ham i? Aftal en aften, hvor I må have lov at dele alt mellem himmel og jord uden at være fordømmende. Det kan være, at din partner tænker på det samme som dig. Eller måske din partner gerne vil udvide sin horisont med det, som du foreligger for ham. Del en flaske vin og lad ordene komme på gled. Det er meget nemmere, når stemningen er lidt mere løssluppen!

Det kønsneutrale legetøj
Hvis du har mod på at skulle eksperimentere som sagt enten med dig selv eller sammen med din partner, kan du med fordel prøve en anal dildo. Anal dildoen kan komme i kontakt med de erogene zoner hos både ham og hende, og kan give ultimativ nydelse og stimulering. Der findes et enormt udvalg af anal dildoer alt efter om du er nybegynder eller har prøvet det før.