MC lifte gør livet lettere i autoværkstedet

Sponsoreret

MC lifte af høj kvalitet er specialfremstillede til arbejde med motorcykler. Skal dit værksted opgraderes, så hverdagens arbejdsopgaver bliver nemmere at udføre, kan du med fordel overveje om du har brug for MC lifte og lifte til biler.

AJengros.dk tilbyder et stort udvalg af forskellige auto og MC lifte, så den helt rigtige lift til alle værksteder uanset størrelse og arbejdsopgave kan findes. Formålet er selvfølgelig at gøre arbejdsdagen nemmere for dig eller dine kollegaer, så I får de bedst mulige resultater ud af jeres arbejde, uden at skulle arbejde i ubekvemme arbejdsstillinger og dermed gå på fysisk kompromis.

Mangler du auto lifte kan de også fås i mange forskellige udgaver. For både MC lifte og auto lifte er der saxelifte og kørebanelifte, og søjlelifte med én eller to søjler samt et udvalg af standere og tilbehør. De forskellige funktioner, egenskaber og fordele ved de forskellige auto og MC lifte kan undersøges nærmere på hjemmesiden ajengros.dk – hvor du også bliver tilbudt råd og personlig vejledning til dit valg af lift og ekstraudstyr.

AJ Engros er en familiejet koncern, som har mere end 20 års erfaring, som værktøjsleverandør til både til private og erhvervsvirksomheder.