Maskinfabrik med speciale i laserskæring

Sponsoreret

Hos Sigma Process Engineering nær på Kolding og Vejle kan du få lavet al slags arbejde inden for laserskæring.

Sigma Process Engineering er en moderne maskinfabrik i Egtved, nær Kolding og Vejle. De producerer alt inden for metalbearbejdning og stålkonstruktioner og har 40 års erfaring i faget, hvilket gør, at du altid kan være sikker på, at arbejdet bliver gjort af kyndige hænder.

Hos Sigma har de laserskærere af typen BYSTRONIC 5,2 ARC CO2, og de kan arbejde i mange forskellige typer metaller herunder varmgalvaniseret stål, elgalvaniseret stål, rustfri stål, aluminium, anodiseret aluminium, prælakeret aluminium, messing, kobber, sort stål og træ.

Maskinfabrikken går meget op i at følge udviklingen og de er derfor også interesseret i de største og bedste muligheder, for deres kunder, sådan at de kan få det, de ønsker. Så hvis du bare har en idé til et projekt, eller du ved lige præcis, hvad du vil have, så kan de sagtens hjælpe dig. Vi vejleder dig gerne og giver dig nyttig information om dine muligheder, så din idé kan blive til virkelighed.

Når det gælder laserskæring, kan de tilbyde at skære både efter din tegning, efter en skitse eller efter filer. Det gælder uanset, om det er et enkelt emne eller serieproduktion. Deres laserskærere giver designfrihed, højere præcision og ensartet kvalitet. Laserskæring sikrer desuden mindre varmepåvirkning og en pæn, oxidfri snitkant.