Mangler du en plantekasse til altanen eller haven?

Sponsoreret

Plantekasser har i den grad vundet frem, fordi de både er flotte i deres design og fordi de gør luge- og passearbejdet meget lettere. Lyngeshop sørger for, at du kan finde præcis den plantekasse, der passer til din bolig.

Der er ikke noget bedre end de dejlige sommeraftner på altanen med et glas vin i hånden og med lyskæder og plantekasser rundt omkring dig. Eller en kop kaffe på terrassen med udsigt over din have. Gør din altan så levende, smuk og indbydende som muligt med fine plantekasser, der giver god stemning og smukke farver. Eller gør arbejdet med din have lidt nemmere ved at sætte dine planter i kasser, der er nemme at holde og flotte at se på.

Som havemagasinet Isabellas skriver, så er et af de bedste tips til at gøre din altan flot og indbydende at få fat i plantekasser. Nogle planter kan endda også holde i efteråret, og det er med til, at du kan bruge din altan på andre tidspunkter end blot om sommeren.

Lyngeshop tilbyder forskellige slags plantekasser både i varmgalvaniserede plader eller i rå jern, som ruster og giver et fedt look til kasserne. Du kan få lavet dine kasser efter de mål, der passer til din altan eller din have.