Kunne du tænke dig en ordentlig stakke brænde?

Sponsoreret

Hos Fyr-selv.dk kan du købe et brændetårn, der indeholder en stor stak brænde, der kan passe ind i en enhver brændeovn eller pejs.

Asketræ er en af de tunge træsorter med samme høje rumtæthed som eg, og et brændetårn med asketræ er netop, hvad du kan få hos webshoppen Fyr-selv.dk. Sammenlignet med eg er asketræ lettere at antænde. Askebrænde har desuden en ret tynd bark, hvilket giver mindre aske efter forbrændingen.

Noget af det, der er særlig for askebrænde, er, at det tørrer hurtigt, hvis det er blevet vådt, fordi strukturen i træet gør, at dug eller regnvand ikke bindes så hårdt. Også derfor er askebrænde er velegnet til alle slags pejse og brændeovne.

På siden finder du en oversigt over alle de træsorter, fyr-selv.dk kan levere i brændetårne. Mange af sortere kan leveres både ovntørret og lufttørret.

Brændetårnet kan stilles under et halvtag eller monterets med en praktisk pallehætte, så brændetårnet kan stå udendørs. Det smarte ved brændetårnet er, at du kan skære det op og stoppe det med i brændeovnen, når du har brugt alt brændet på den.

Prisen på alle brændetårne hos Fyr-selv.dk er angivet inklusiv både fragt og moms på siden. Det vil sige, at der ikke kommer nogen ekstra gebyrer på udover den pris, du ser. Samtidig er der oftest gode rabatter, hvis du bestiller flere tårne på en gang.