Kreativ med kvalitetsetiketter

Sponsoreret

Hvis en kasse, et papir eller noget helt tredje skal markeres, er det oplagt med smarte etiketter. De fås i et væld af farver og former, og uanset hvilken du søger, så får du kvalitetsetiketter, når du handler ved etiketlageret.dk.

Fortrykt og personlige etiketter

I 1994 startede Etiketlageret produktionen af labels og etiketter. Målet var, at hver eneste pakke skal kunne sendes og leveres fejlfrit, og det må siges at have båret frugt. I dag producerer virksomheden nemlig labels og etiketter, lige som du ønsker dem. Det gælder altså også indenfor etiketter, hvor du eksempelvis kan få i A4-ark, runde etiketter, etiketter med tryk og klistermærker med logo. Både grøn, rød, blå og gul er at finde blandt farverne, og er du mere til det neutrale, kan du selvfølgelig også få sorte og hvide. Ønsker du etiketter med tryk, kan du finde et stort udvalg, der blandt andet består af advarselsetiketter og byttemærker, eller du kan få trykt dit helt eget logo.

Kvalitet udover det sædvanlige

Med 25 års erfaring er Etiketlageret specialister i at fremstille labels og etiketter, hvilket gøres i eget trykkeri. Det betyder, at du kan få tilsendt dine labels og etiketter, men du kan også bestille til at udskrive på egen printer. Når du bestiller, kan du vælge, om etiketterne skal være på rulle, ark eller falset. Uanset hvilken du vælger, så er det uden tvivl kvalitetsetiketter, du får hos Etiketlageret.