Køb en tiptrailer, der passer til din bil

Sponsoreret

En trailer med tip kan være uundværlig, hvis man har gang i store haveprojekter eller på rigtig mange arbejdspladser. Trailerforum.dk har et stort udvalg af tiptrailere i tre forskellige modeller. Kvaliteten er i top og det samme er servicen.

En af Danmarks kraftigste tiptrailere. Det er hvad Trailerforum.dk lover deres kunder, fordi kvaliteten er deres trailere er i absolut topklasse, de har et stærkt chassis, et robust lad med alubund og et meget kraftigt stempel.

Ifor Williams tiptrailer udvalg af tiptrailere består af tre modeller, hvilket vil sige, at der er tre forskellige ladstørrelser, som dækker langt de fleste opgaver, du kommer ud for med en tipper. Med mulighed for at vælge mellem 2.700 kg og 3.500 kg totalvægt, er det ikke svært at finde en tiptrailer, der passer til din bil.

Ifor Williams tiptrailere fås med både manuelt og elektrisk tip, samt et stort udvalg af ekstraudstyr, som blandt andet  gittersider, lukkede høje sider, slisker i aluminium eller stål, undersænkede surringsøjer, værktøjskasse, stigeholder/høstgavl, elektrisk spil eller eksempelvis trådløs fjernbetjening til tippet.

Så hvis du står og mangler en tiptrailer til forskellige ærinder derhjemme eller på arbejdspladsen, så kig forbi Trailerforum.dk, hvor du helt sikkert vil finde en trailer, der passer til din bil og dine behov. Kontakt dem gerne, hvis du har brug for yderligere forklaring eller hjælp til at finde den rigtige trailer.