Klatresystem kan bruges af børn i alle aldre

Sponsoreret

Nogle skolers legepladser lever ikke op til de forventninger, børnene på forskellige alderstrin har. Nogle børn synes, det er sjovest at gynge, mens andre har behov for nogle helt anderledes muligheder for at lege. Men med et klatresystem bliver det muligt at tilfredsstille børn i alle aldre.

Hvis du forestiller dig, at børnene fra både 2. klasse og de ældste fra 9. klasse på dit barns skole kan lege sammen i skolegården, samtidig med at de har det sjovt og bliver udfordret, så er det måske ikke et billede, du er vant til at have på nethinden.

Mange skoler har nemlig ikke muligheden for at tilbyde børnene på tværs af klassetrin leg på samme legepladser.

Men det er faktisk muligt at skabe udendørs legerammer for børn i alle aldre. Løsningen kan være et klatresystem, som på mange måder er den ideelle løsning.

Et klatreanlæg eller et klatrestativ er begge systemer, hvor børn i flere aldre kan styrke smidighed, balance og motorik, mens de kan få følelsen af sejr, hver gang de når til tops.

Der findes flere varianter, så de fleste institutioner vil kunne få plads til og glæde af et klatresystem på de udendørs arealer, og på den måde kan det blive muligt at samle skolens børn på tværs af klasserne.