Kæledyr og camping? Vi byder velkommen!

Sponsoreret

Hos Hjarbæk Fjord Camping byder vi hele familien velkommen. Vores naturskønne campingplads er placeret mellem Skive og Viborg, kun en times kørsel fra det pulserende Vesterhav.

Hos os sætter vi stor pris på at byde hele familien velkommen på vores camping plads. Derfor er hunde og katte, men også andre kæledyr hjertens velkomne hos os. Det er derfor en campingplads med hund.

Gåture ved stranden, skoven eller afslapning på campingpladsen

Hvorvidt jeres hund skal sove i sengen eller på gulvet i campingvognen må i selv afgøre, men den er mere end velkommen hos os.

Hunde er velkomne i vores hytter med forbehold for følgende numre: 3, 4, 5 og det lille hus ved Hjarbæk Fjord.

Hvad enten det er de tobenede eller firebenede som har brug for luft, så har vi masser af muligheder for lange gåture langs stranden, i skoven eller på selve campingpladsen. Derudover har vi naturligvis også en dejlig hundeskov med mulighed for at gå på opdagelse for de firebenede. Hundeskoven er placeret tæt ved udkigspunktet, og kan findes på kortet over campingpladsen tæt ved udsigtspunktet.

Hunde må ikke få adgang til pool området, men er velkomne til at stå og vente.

Vi byder hele familien velkommen, og der er altså masser af muligheder for en dejlig ferie for både familie, hund og kæledyr.