IMMO er eksperter i motoriserede hjælpemidler

Sponsoreret

IMMO arbejder for at forebygge mobilitetsproblemer for både mennesker og virksomheder ved at producere motoriserede hjælpemidler og elproduktion.

Der er rigtig mange områder, hvor der kan være brug for øget mobilitet. Eksempelvis i virksomheder, hvor mennesker belaster sig mere, end de burde. Det er noget af det, som IMMO arbejder med. Det sidste halve år har de tilmed gennemgået en fuldstændig omlægning af deres forretning for at få styrket deres design-, udviklings- og produktionskompetencer.

Det betyder, at man i fremtiden vil kunne opleve dem som en endnu mere værdiskabende partner, i samarbejdet med at udvikle kundetilpassede løsninger til rehab-, og i industri-, service-, sundheds- og plejesektorerne. Og de er stadig eksperter i at lave mobiliserede hjælpemidler.

Motorløsningerne fremstilles på IMMOs egen fabrik i Danmark og leveres som OEM-løsninger til virksomheder i mange forskellige brancher. Hvis du kunne tænke dig at læse mere om, hvilke hjælpemidler, der kunne passe til din situation, hvilke muligheder der er, der hvor du arbejder eller lignende, så kan du læse mere hos IMMO A/S – produktionsvirksomhed af mobiliserede hjælpemidler, og du er også altid velkommen til at kontakte dem, hvis der er noget, du er i tvivl om.