Find det bedste til din hest

Sponsoreret

Bruger du mange timer i stalden sammen med din hest og ønsker du at skabe det bedste indeklima? Køb spåner til din hest, så du skaber det bedste miljø.

Hvis du dagligt har din gang i en hestestald, er det vigtigt at du sørger for, at der er et godt indeklima i stalden hos hesten. Det kan gøres ved at bruge den rette strøelse. Når man køber en ordentlig strøelse opnår man en bedre sugeevne og det giver et tørt miljø i stalden. Spåner til heste er bedre end almindelig halm og er bedre for både dig og din hest.

Ligesom med alt andet til din hest, så er det vigtigt, at du vælger spåner, der er fremstillet i god kvalitet og uden brug af kemi og tilsætningsstoffer. Hesten skal have de bedste produkter og når man køber spåner, der er varmebehandlet, sikre man at antallet af bakterier bliver nedsat og der bliver samtidig færre spor af svampe.

Udover fordele for hesten, er der også fordele for dig, der bruger mange timer i stalden. Spånerne sikre nemlig også det bedste klima for dig, så du undgår at indånde dårlige stoffer, der ikke er gode for dig.