Fantastiske strikkeopskrifter til børn og baby

Sponsoreret

Hos uldfisken.dk finder du et stort udvalg af forskellige strikkekits fra PetiteKnit til blandt andet babyer og børn, og både til drenge og piger.

Du kender helt sikkert PetiteKnit, hvis du elsker at strikke. Mette Wendelboe Okkels, der står bag PetiteKnit, er primært kendt for sine strikkeopskrifter til børnetøj, men hun har altså også sine klassiske og moderne strikmodeller til voksne. Hun er blevet populær gennem Instagram, hvor hun deler billeder af sine strikkeprojekter, og det har udviklet sig til at blive hendes levebrød. Hun udvikler strikkeopskrifter og sælge dem på sin hjemmeside, og hun er blevet enormt succesfuld på kort tid.

Hun har fokus på at lave opskrifter, der både passer til helt nybegyndere samt til de lidt mere øvede, mens hendes stil er meget nordisk og minimalistisk, så de passer godt ind i tiden. I kategorien Børn fra 2 – 12 år er der både kits til sommercardigan, kjoler, bluser, toppe og trøjer. Alle kits passer til både drenge og piger, alt efter hvilken farver du vælger.

Du kan vælge både garn og farver i over 30 forskellige kvaliteter og farver, alt efter hvad det lige præcis er, du er til.

Uldfisken.dk har et stort udvalg af kits fra PetiteKnit, hvor du får en hel pakke med det garn, hun har brugt samt opskriften med i prisen. Så hvis du har lyst til at begynde at strikke eller hvis du har været i gang længere, så find lige præcis det strikkekit, der passer til dig og dit niveau hos uldfisken.dk