Er du klar til golfsæsonen?

Sponsoreret

Golfer_swing

Gå ikke ned på udstyr!

Sommeren er for alvor på vejen og vejret har indtil videre set rigtig lovende ud for årets sommer. Det vil også sige, at der højst sandsynligt kommer til at være rigtig mange gode golfdage – og husk nu at man ikke må gå ned på udstyr 😉

Et rigtig godt sted, man bør overveje at tjekke ud, er Backtee.dk, som er en online golfshop med et kæmpe udvalg af alt inden for golf udstyr. Går du fx, at mangler nye golfbukser (gælder også shorts)? De kan fås i forskellige stile, farve og mønstre. Måske du også skulle have golf polo til dine nye bukser?

3 gode baner i udlandet

Drømmer du som mange andre også at komme ud og afprøve nogle af de bedste golfbaner i udlandet? Her har vi fundet 3 baner, som man bare bliver nød til at prøve en dag!

1. Pine Valley, Southern New Jersey  i USA

Hvis du har planer om at rejse til USA eller tilfældigvis er omkring New Jersey, som bør du helt sikkert tage et smut forbi Pine Valley Golfclub. Og grund til hvorfor taler vist for sig selv! Banen blev i 2012 og 2015 kåret til verdens bedste golfbane i Golf Magazine’s Top 100 Best Golfcourses

2. Royal County Down, Newcastle i Nordirland

Med fantastiske omgivelse anses den nordirske golf bane Royal County Down for at være den bedste i Europa.

3. Hamburger Golfclub, Hamborg i Tyskland

En anden af de klart bedste golfbaner i Europa er Hamburger Golfclub og så er det gode ved denne, at der ikke er længere væk, end du lige kan hoppe ind i bilen og køre afsted.