Er du hestepige? Kom på rideefterskole!

Sponsoreret

Hvis du er vild med heste, så er Ladegaard Rideskole det perfekte sted for dig at tilbringe et helt år eller to. 

Er du en rigtig hestepige? Eller kunne du godt tænke dig at blive det? Så skulle du tage at komme på ride efterskole. Ladegaard Efterskole er en skole, der blandt andet har en ridelinje, og her kan du lære en masse nye og spændende ting. På linjen vil du både blive udviklet som rytter, og det er uanset hvilket niveau, du har, når du begynder. Der er plads til alle!

Derudover får du kvalificeret undervisning i dressur og spring. Du har også mulighed for at medbringe din egen hest, sådan at du kan have linjefaget i ridning hele året rundt. Hvis ikke du medbringer din egen hest, så kan du have ridelinjen i et halvt år.

Du får også masser af sjove oplevelser med hestene både på hesteryg og nede fra jorden. Derudover kommer der foredragsholdere indenfor forskellige områder af hestesporten, så du kan lære en masse nyt, og så er der selvfølgelig masser af lækre faciliteter i form af to ridehaller og udendørsbane.

To gange om året er der tre linjedage med ekstra fokus på hest og rytter. Her bliver der også mulighed for at tage på ture og besøge stutterier, dyreklinikker eller andre steder, der har relevans for faget.

I slutningen af året arrangeres et ridestævne for både gamle og nuværende elever. Her kan du få mulighed for selv at deltage, ligesom der ved særlige arrangementer laves en rideopvisning for eksempel til jul.