Det perfekte garn til en lækker efterårsstrik

Sponsoreret

Find det perfekte Alpakka garn til din kommende striktrøje hos uldfisken.dk, som har et stort udvalg af garn i alle typer, farver og former.

Efteråret har efterhånden virkelig gjort sit indpas, og det betyder, at det er blevet stearinlysene, dynerne og ikke mindst striktrøjernes tid. Og sidstnævnte er et af højdepunkterne om efterhånden. De mange, farverrige striktrøjer i forskellige mønstre, størrelser og typer. Skal man være ærlig, så er det vel egentlig ikke til at få for mange striktrøjer.

Hvis du er den type, der er vild med at strikke, som måske har lyst til at prøve det af, eller som måske bare har en dejlig strikkeglad mor eller mormor, så er du kommet til det rette sted. For uldfisken.dk har et kæmpestort udvalg af forskellige slags garn. Blandt andet har de en masse af det populære Alpakka-garn fra Sandnes, som er et skønt garn i 100 procent ren alpakka til den kræsne og kvalitetsbevidste! Det er nemlig utrolig blødt og lækkert og fungerer perfekt til bløde, chunky hjemmestrikke.

Alpaka er et af verdens mest eksklusive fibre og blev tidligere kun brugt af inkakongene i Peru. Alpakahåret kommer fra alpakalamaen, som lever højt oppe i Andesfjeldene i Sydamerika. Dyrene er forholdsvis sjældne og prisen på råvaren bliver derfor ganske høj. Alpaka er ca. tre gang varmere end almindelig uld.